Who is online?  

We have 320 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

yur chyt zast  1-2 червня 2017 року в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова була організована й проведена факультетом політології та права Міжнародна наукова конференція «ДВАНАДЦЯТІ ЮРИДИЧНІ ЧИТАННЯ. Держава в суспільно-політичних процесах: виклики і загрози», у якій взяли участь провідні юристи, науковці, політологи та історики. Науковий захід присвячений ювілею, який святкує колектив факультету, адже цьогоріч їм виповнюється 25 років.

 

yur chyt 1    На пленарному засіданні до науковців звернувся ректор Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова В. П. Андрущенко, акцентуючи увагу учасників конференції на тому, що подібні заходи сприяють формуванню правової культури особистості, яку сформувати насправді не так уже й просто. А оскільки вчитель передає досвід молодшим поколінням, то він, безперечно, повинен володіти правовими знаннями. А ще, наголошував Віктор Петрович, правова культура не може існувати без правової емоції, почуттів та правової волі. Саме на цих компонентах треба зосередитись у формуванні правової культури студентів.

   На секційних засіданнях конференції, що передбачали обговорення питань різної правової тематики: теорії та історії держави і права, канонічного права, філософії права, історії правових і політичних учень, кримінально-правових та цивільно-правових дисциплін, конституційного права, адміністративного права, освітнього та фінансового права, інформаційної безпеки людини, суспільства і держави, міжнародного права: публічного й приватного, методики викладання правознавства та політології та ін.,  були презентовані доповіді, присвячені найгострішим правовим і політичним проблемам сучасної української державності.

    Використавши всі цінні надбання конференції, було укладено документ, в якому вміщено практичні рекомендації державним органам і організаціям щодо подолання політичної та соціальної кризи, що склалася сьогодні в державі, а також щодо уникнення подібних загроз у майбутньому.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86