Who is online?  

We have 270 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

34723283   Перші червневі вихідні у центральному корпусі нашого вишу розпочалися Фестивалем інноваційної освіти, співорганізатором якого разом з Фундацією соціальних інновацій «З країни в Україну» став Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. Фестиваль є своєрідним підведенням підсумків другого етапу навчання у проекті «Відкривай Україну».

    Мета цього проекту – створити середовище для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набудуть необхідних компетентностей та отримають можливість реалізувати командою власну ідею в своєму місті спочатку на шкільному рівні проекту, а потім на міському. Учасники здійснюють проекти, які покликані покращити життя у своєму місті. Команди, чиї проекти найбільше відповідають критеріям оцінювання журі, отримують гранти та можливість стажування за кордоном.

fest 1

    Захід, що відбувся 3 червня у стінах Драгоманівського вишу, проходив одразу у кількох зонах. В актовій залі відбулася презентація проектів шкільних команд з Київської, Чернігівської та Житомирської областей, де учасники ознайомили всіх із проектами покращення своїх рідних містечок. У внутрішньому дворику відбувалися майстер-класи та виставка проектів школярів.

Fest 2

   У холі університету пройшла виставка освітніх можливостей, про які з задоволенням розповідали учасники Фестивалю. А ще тут слухали лекторій, брали участь у вебінарі та панельній дискусії щодо складнощів у реалізації проектів школярами у своїх містах, участі у проекті «Відкривай Україну» та різноманітних інновацій у шкільній освіті.

fest 3

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86