Who is online?  

We have 258 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

kytai 1     На виконання Меморандуму про взаєморозуміння між Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова та Шеньсійським педагогічним університетом та для уточнення взаємодії щодо підписання угоди про співробітництво та підготовки спільних освітніх проектів 15 - 21 травня 2017 року делегація нашого вишу у складі: Миколи Корця – проректора університету (керівник делегації), Наталії Стефанової ­– заступника декана факультету іноземної філології та Марії Нечитайло – викладача факультету іноземної філології (перекладач), завітала до Шеньсійського педагогічного університету (м. Сіянь, Китайська Народна Республіка).

   Участь у зустрічі взяли Юй Сюйцюнь (проректор Шеньсійського педагогічного університету), Сюй Фен (начальник управління міжнародного обміну та співробітництва),Чжен Хайжун (директор інституту магістрів), Чжан Янь (заступник начальника управління науки і техніки), Гуань Хайцзян (заступник начальника управління міжнародного обміну та співробітництва), Мен Ся (декан факультету російської мови інституту іноземних мов Шеньсійського педагогічного університету).

     Керівництво Шеньсійського педагогічного університету запросило Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова до співпраці та участі у спільному проекті «Один пояс – одна культура». У ході візиту було відвідано та проведено перемовини з керівниками різних структурних підрозділів університету: центру китаєзнавства (обмін за короткотерміновими програмами студентами, які вивчають на факультеті іноземної філології НПУ імені М. П. Драгоманова китайську мову); центру по роботі з іноземними студентами (можливості довгострокового навчання наших студентів протягом одного або двох семестрів китайської мови); факультету російської мови інституту іноземних мов Шеньсійького педагогічного університету (можливість навчання китайських студентів слов’янських мов та літератури).

kytai 1

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86