Who is online?  

We have 115 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

DVD zast      День науки, 20 травня 2017 року, драгоманівці відзначили у колі завітавших до нас на День відкритих дверей майбутніх абітурієнтів, їх батьків та вчителів.

  На урочистостях, що відбулись у Блакитній залі центрального корпусу університету, гостей привітала адміністрація вишу. Саме тут наші гості мали змогу познайомитися зі структурними підрозділами НПУ та їх очільниками, з науковим, культурно-мистецьким та спортивним життям наших студентів, а ще отримати детальну інформацію про усі тонкощі вступу на потенційно обрану спеціальність. 

   Школярі-старшокласники разом зі своїми батьками та вчителями з різних шкіл Києва та Київської області дізналися не лише про освітньо-професійні програми НПУ імені М.П. Драгоманова, особливості вступної кампанії 2017 року, але й мали можливість особисто поспілкуватися з деканами, професорами, викладачами й студентами різних факультетів, дізнатися у них про особливості навчального процесу у нашому виші.

   Завітавши до НПУ на День відкритих дверей кожен школяр отримав індивідуальну консультацію та вичерпні відповіді на всі запитання безпосередньо від співробітників Приймальної комісії університету. Отримавши необхідну інформацію, абітурієнти пройшлись коридорами педагогічного вишу, побували в навчальних аудиторіях й відчули себе частиною Драгоманівської родини.

   Кожен майбутній випускник стоїть на шляху важкого вибору, мабуть, одного з найважчих у житті – вибору майбутньої професії та відповідного навчального закладу. Переконані, День відкритих дверей у НПУ імені М.П. Драгоманова полегшив їм це завдання, і вже у вересні наша родина поповниться новими першокурсниками.

Відеосюжет можна переглянути за посиланням >>>

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86