Who is online?  

We have 74 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

yarm zast   27 квітня 2017 року студентський дворик Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова перевтілився у виставкову зону, де студенти та випускники усіх спеціальностей мали можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками різних організацій та компаній.

   Протягом дня тут проходила виставка – «Ярмарок вакансій 2017 року», яку відкрив ректор Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, академік НАПН України, професор Віктор Андрущенко, який подякував усім, хто зібрався на захід, і зокрема тим роботодавцям, що виявили бажання завітати і допомогти майбутнім молодим фахівцям з їх працевлаштуванням. 

    Він наголосив, що нашій країні необхідний молодий креативний розум, який подарує їй нові ідеї та власну працю. «Випускники нашого вишу отримують якісну освіту, яка рівняється з найвищими європейськими і міжнародними стандартами. Крім цього, випускаючись, вони уже мають певний науковий здобуток, досвід у різних сферах роботи», – зауважив Віктор Петрович.

yarmarka 1   Організував захід Навчально-методичний центр, і зокрема його начальник, кандидат педагогічних наук, професор Тарас Олефіренко та заступник завідувача організаційно-методичного відділу з працевлаштування та профорієнтації Ірина Войтюк.

yarmarka 2  Потенційні роботодавці, органи державного управління освітою, центри зайнятості, молодіжні центри праці надавали зацікавленим інформацію про вакансії, кар’єрні можливості, вимоги до обраної ними роботи. Під час консультацій щодо майбутнього працевлаштування студенти отримували вичерпні відповіді на запитання, які цікавили їх найбільше.

  Серед потенційних роботодавців були запрошені на захід коледжі (Боярський коледж екології і природних ресурсів, Коледж Київського національного університету технологій та дизайну), ліцеї та загальноосвітні школи (Київський професійний будівельний ліцей, Спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат № 25 І-ступеня, Ліцей-інтернат № 23 «Кадетський корпус», Броварська ЗОШ № 6, Пухівська ЗОШ І-ІІІ ст. Броварського району, Загальноосвітня школа як у Німеччині «Deutsche Schule Kiew», Гімназія «Європейська освіта»), мовні школи (Школи англійської мови «FLASH» та «English Prime»), дошкільні навчальні заклади та центри розвитку дитини («ЗеленСад», «Кіндерленд», «Балу»).

  Завітали на ярмарок і представники державної установи «Урядовий контактний центр», Центрального державного архіву зарубіжної україніки, Центрального державного архівного музею літератури і мистецтва України, рекрутингової компанії «NRG», центру «А. Б. С.», туристичного оператора «Travel Professional Group», розважального центру «Сюрприз», організацій «Vooho», «Колцентр», «ГФК Окрейн», «Work in China», «4 SERVICE», «Fit Curves», «ПриватБанк», «Сократ», «Арго», газети «Міст-М», тижневика «Робота и учеба».

  Тож зарядившись позитивною енергією та мотивацією, заповнивши анкети у потенційних роботодавців, з надією та вірою у власні сили, студенти НПУ імені М. П. Драгоманова – майбутні молоді фахівці – за сприяння рідного вишу зробили перші кроки до власної, успішної кар’єри.

yarmarka 3

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86