Who is online?  

We have 211 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

DSCN0113   20 лютого 2017 року колектив Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні. Керівництво університету на чолі з його ректором, професором В. П. Андрущенком, разом із викладачами та студентами поклали квіти до пам’ятного знаку – козацького хреста, присвяченого Героям Небесної Сотні, розташованого між кількома корпусами нашого вишу на вулиці Тургенівська, 11.   

    Віктор Петрович, ректор НПУ імені М. П. Драгоманова, наголосив: «Події, що відбулися на Майдані три роки тому залишили незабутній слід у житті кожного українця. Наші студенти та викладачі були безпосередніми учасниками цих подій, що зайвий раз підтверджує тверезість думки та справедливість помислів нашого колективу. Студенти-драгоманівці – майбутні вчителі, а тому саме перед ними стоїть завдання розповідати правду своїм учням про цю скорботну й болючу сторінку в історії нашої України через ті, жертви, які довелось заплатити нам у боротьбі за власну свободу і справедливість. Справді, українці довели, що ця нація не стане на коліна, а буде боротися за свої права, за європейські цінності, за перспективи для своєї країни та її прийдешніх поколінь».

   Вшанування пам’яті завершилось представницьким мітингом, серед учасників якого були студенти і викладачі нашого університету. Вони висловили глибоку шану Героям, борцям за Україну, які власним життям заплатили за святі для української нації цінності – свободу, гідність та незалежність. І допоки житиме у народі пам'ять про ці події, ми розбудовуватимемо нашу державу, знаючи ціну, яку заплатили за її процвітання.

    Єднаємося з усією Україною у болі і жалю, співчуваємо родинам загиблих Героїв і віримо у краще майбутнє українського народу. Вічна слава Героям!!!

    Слава Україні! Героям слава!

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86