Who is online?  

We have 145 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

pk 1   14 лютого 2017 року відбулося планове засідання профспілкового комітету працівників Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. На порядку денному – звітування профспілкового комітету про роботу за 2016 рік, зокрема, і про його фінансову діяльність, а також затвердження кошторису бюджету профкому на 2017 рік. На засіданні були присутні ректор університету, професор Віктор Петрович Андрущенко, проректор з навчально-методичної роботи Роман Михайлович Вернидуб та проректор із науково-педагогічної та адміністративно-господарчої роботи Микола Савич Корець.

     Перед початком засідання голова профспілки, професор Іван Тихонович Горбачук надав слово ректорові університету. «У 2017 році виповнюється 200 років з дня створення на українській землі першої профспілкової організації. Для кожного працівника профспілка була, є і завжди буде необхідною, оскільки захищає його інтереси. Профспілка працівників НПУ імені М. П. Драгоманова має свою славну історію. У цей неспокійний і непростий час вона виконує особливу роль як правозахисна громадська організація, що працює в інтересах кожної людини від прибиральниці до професора», – зазначив Віктор Петрович.

pk 2

   Голова профспілкового комітету університету І. Т. Горбачук виголосив звіт про основні результати роботи профспілки протягом 2016 року організаційного, соціального, фінансового, культмасового та спортивно-оздоровчого  характеру, у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності, оздоровлення працівників університету. Ректор університету В. П. Андрущенко високо оцінив діяльність профспілкового комітету і його досягнення у цих галузях, а також подякував за сприяння у створенні спокійного морально‑психологічного клімату в підрозділах університету. Він також відзначив, що ректорат та інші служби, співпрацюючи з профкомом, спільно вирішують усі нагальні проблеми, та наголосив на посиленні співпраці у контексті соціальної й громадської роботи. Віктор Петрович відзначив і вагому заслугу в організаційній роботі профспілкового комітету голови профспілки професора Івана Тихоновича Горбачука, вручивши йому високу нагороду – Золоту медаль «Михайло Петрович Драгоманов 1841 – 1895 рр.»

pk 3

    Іван Тихонович зі свого боку подякував ректорові за винагороду, високу оцінку роботи профкому, взаєморозуміння і співпрацю на благо трудового колективу та авторитет університету, а також усьому профспілковому колективу НПУ імені М. П. Драгоманова за плідну працю протягом року.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86