Who is online?  

We have 196 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

IMG 2907У Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова вітали випускників Навчально-підготовчого відділення Інституту інформатики. Символічно учням двох шкіл-інтернатів вручили сертифікати про закінчення підготовчого відділення у день Всесвітнього захисту дітей. Під оплески аудиторії документи вручав директор Інституту інформатики НПУ, професор Анатолій Кудін та засновниця Благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом» Єлизавета Юрушева.

Цей спільний проект Драгоманівський виш разом із Благодійним фондом реалізують вже кілька років поспіль. Учні шкіл-інтернатів, що не мають можливості підготуватися до вступних іспитів до вищих навчальних закладів врешті отримують таку нагоду завдяки проекту.

Цього року випускниками Навчально-підготовчого відділення стали вихованці Бердичівської ЗОШ-інтернату (Житомирська область) та Городянської ЗОШ-інтернату (Чернігівська область). Загалом понад 53 учні. Діти разом з директорами шкіл привезли подарунки зроблені власноруч для своїх наставників та працівників Благодійного фонду.

За словами очільників шкіл, проект відкриває перед школярами можливості продовження свого навчання в найкращих вищих навчальних закладах, побудови хорошої кар’єри та успішного майбутнього.

Про це свідчив і виступ випускниці Навчально-підготовчого відділення 2014 року, а нині – студентки Драгоманівського вишу, першокурсниці Інституту фізичного виховання та спорту Тетяни Денисевич, яка порадила своїм меншим колегам вірити у майбутнє та працювати, тоді все вдасться.

«Ми намагаємося створити якнайкращі умови для підготовки учнів до вступу у ВНЗ, - наголошує ректор НПУ, академік Віктор Андрущенко, - тим більше, що будемо дуже раді, якщо ці діти стануть студентами нашого університету. Талановиті і розумні, вони зможуть всього досягти в житті, якщо будуть прагнути до цього. Ми лише відкриваємо можливості, допомагаємо їм, все інше залежить від кожного з них особисто».

«Безумовно не вдалося б реалізувати такий проект без фінансової підтримки з боку Благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом». Ініціатива Єлизавети Леонідівни і всієї її команди та постійне сприяння в організації Навчально-підготовчого відділення – суттєва не лише матеріальна, але й моральна підтримка, - переконаний директор Інституту інформатики Анатолій Кудін. - Це ще раз доводить, що разом, об’єднуючись, можна зробити дуже багато для наших дітей, а отже для нашого майбутнього».

З нагоди 180-річчя університету та на знак тісного співробітництва протягом років драгоманівці вручили Єлизаветі Юрушевій Медаль 180-річчя Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

Привітати учнів з успішним завершенням підготовчих курсів до рідної альма матер приїхав випускник-драгоманівець, директор ТОВ «Книжкова Біржа» Артем Лобанов. Пан Артем подарував кожному випускнику книгу-довідник для навчання і підготовки до вступу до ВНЗ та побажав їм успіху у всіх починаннях.

Людмила КУХ

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86