Who is online?  

We have 96 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

finans batl    Запрошуємо студентів, викладачів та команди шкіл (5+1) на фінансовий батл.

   Захід передбачає участь у настольній фінансовій грі «Життєвий капітал» – своєрідному ноу-хау в навчанні дорослих і дітей, оскільки є водночас і навичковим тренажером, трансформаційно-психологічною грою та соціально-економічним симулятором реальності. У грі змодельовано майже всі можливі життєві ситуації, які так чи інакше впливають на фінансове становище людини.

   Які можливості дає участь у грі?

 

Для викладчів/вчителів – це можливість переоцінити й переосмислити багато важливих речей у своєму житті. Протестувати в тренажері нові навички та моделі поведінки і подивитися, наскільки вони потрібні і корисні в даний момент; знайти відповіді на багато «мовчазних» запитань.

85% учасників після тренінгу змінюють багато звичок на нові та корисні.

Для студентів – виявити цінності, які об'єднують успішних людей, навчитися вибудовувати партнерські процеси для взаємопосилення та досягнення своїх цілей, ефективно управляти всіма доступними ресурсами і ін. Ще до початку активного заробітку на своїх перших роботах студенти мають можливість отримати навички та звички, які допоможуть у формуванні власного капіталу та більш успішного фінансового життя.

Для учнів шкіл – це можливість «безпечно» почати осягати дорослий світ. Чим раніше учні отримають корисні звички, тим легше справлятимуться з викликами життя та досягатимуть поставлених цілей.

Допомогу у проведенні заходу надає партнер НПУ – Діловий клуб «Партнер» – громадська організація, що системно займається тренінгами з фінансової культури на базі вказаної гри, підготовкою та сертифікацією тренерів, організацією клубів фінансової грамотності  у закладах освіти.

Батл проходитиме з 12:00 до 17:00 за адресою: вул. Саратівська, 20, корпус НПУ імені М.П. Драгоманова, актова зала.

Записатися учасником (індивідуально для викладачів та студентів) / командою (для шкіл) можна звернувшись з повідомленням на вайбер (тел. 0677346371, координатор клубу проф. Юлия Бех).

Деталі щодо батлу можна знайти за посиланням: https://www.facebook.com/events/403977373870993/

Dragomanov StartUp Club

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86