Who is online?  

We have 117 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

train    13 вересня 2019 року у Колонній Залі Київської міської державної адміністрації пройшов Перший Міжнародний Форум Людського Капіталу «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО», де виступали провідні експерти з питань освіти, цифрових технологій та людського капіталу з Німеччини, Швеції, США, Литви та України. Під час Форуму експерти представили аналіз ринку праці в Україні й шляхи досягнення ним балансу. У тому числі йшла мова про важливість створення умов для освіти протягом життя в громадах. Говорили про провідні чинники ролі освіти дорослих: зміни в усіх сферах життя; дисбаланс попиту та пропозиції на ринку праці; високий рівень конкуренції систем освіти; інтенсивне старіння населення; посилення міграційних процесів. Тож соціокультурні зміни та перетворення економічного устрою призводять до втрати актуальності попереднього "кінцевого" типу освіти, освіта вже не є прерогативою одного періоду життя, а тому виникає потреба постійно вчитися та перенавчатися.

 

   Організаторами Форуму було представлено соціальний інноваційний проект Освітнього хабу міста Києва, який реалізує концепцію Навчання Протягом Життя змішаного типу (он-лайн та офф-лайн) та запускає соціальний ліфт на рівні міста Києва. Основна діяльність це допомагати громадянам України оволодівати м'якими навичками заради підтримання своєї конкурентоспроможності та отримання задоволення від професійної та особистої діяльності. 

    Проф. НПУ ім. М.П. Драгоманова Ю.В. Бех є частиною команди бізнес-тренерів Освітнього Хабу, який активно проводить тренінги у міністерствах та державних службах, закладах освіти, бізнес-структурах.

     НПУ імені М.П. Драгоманова та Освітній Хаб міста Києва на початку вересня підписали Меморандум про співробітництво і вже з цього навчального року в центральному корпусі університету (ауд. 1-51) стартують безкоштовні тренінги для студентів та викладачів університету. Організатором тренігів є Підприємницький клуб НПУ Драгоманова Dragomanov StartUp Club.

    Після відвідання серії тренінгів за певною тематикою буде видано іменний сертифікат. Для того, щоб стати учасником тренінгів, необхідно слідкувати за новинами про діяльність Підприємницького клубу НПУ на сайті університету й у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/yepnpu) та Телеграм-каналі (https://t.me/DragomanovStartUpClub).

Dragomanov StartUp Club

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86