Who is online?  

We have 427 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

inovation   Спілка ректорів вищих навчальних закладів України та Міжнародний благодійний Фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» за підтримки  Міністерства освіти і науки України та Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань запрошують взяти участь у продовженні проекту «Інноваційний університет та лідерство. Фаза V: Інтердисциплінарність та міжгалузевість і стратегії розвитку університету».

 

  Мета: підготовка двох груп академічних лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати сучасні інтердисциплінарні, трансдисциплінарні, міжгалузеві освітні та освітньо-наукові програми в практики української вищої школи (7 – 31 жовтня 2019 р., група I), орієнтовані на вивчення польського досвіду та конструювання стратегічних програм розвитку українських університетів (4 - 29 листопада 2019 р., група J) і передбачає інтенсивне тренінгове навчання в Україні та Польщі та підготовку й реалізацію відповідних індивідуальних мікропроектів.

   Терміни реалізації: липень 2019 року - червень 2020 року.

Претенденти на участь в обох групах мають в період до 21 липня 2019 року (до 18.00) надіслати електронною поштою на адресу Міжнародного благодійного Фонду "Міжнародний фонд досліджень освітньої політики" (електронна адреса - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) свої заявки на участь в проекті.

   Заявка має містити:

  • CV кандидата українською та англійською мовами (з обов’язковим зазначенням своїх службових та особистих електронних адрес та телефонів )
  • Мотиваційний лист українською та англійською мовами (з визначенням групи, на участь в якій претендує кандидат, та напряму майбутнього мікро-проекту)
  • Інформацію про особи чи особу, яка рекомендує кандидата (прізвище, ім‘я, по-батькові, місце праці та посада, електронна адреса та контактний телефон, дані інституції/ВЗО, що рекомендує кандидата) та скан рекомендаційного листа/листів.
  • Рекомендацію/рекомендації, які мають бути надіслані з електронної адреси особи, яка їх надає (можуть бути українською, англійською чи польською мовами).

   Заповнену анкету за лінком: https://goo.gl/forms/SQje13Iob8giydgL2

   Відбір учасників проекту буде здійснено на конкурсній основі організаторами проекту з української та польської сторони.

Відділ міжнародного співробітництва

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86