Who is online?  

We have 295 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

perevtilennya   10-12 травня 2019 р. Народний студентський театр «Вавилон» та Центр культури та мистецтв Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова за підтримки адміністрації НПУ імені М.П.Драгоманова проводить Восьмий Відкритий фестиваль-конкурс самодіяльних шкільних та дитячих театрів «Перевтілення».

   Головною метою Фестивалю є сприяння шкільному та позашкільному театральному аматорському мистецтву, формування засобами сценічного мистецтва  у дітей та підлітків громадянської активності, почуття прекрасного, популяризація театрального мистецтва серед дітей та молоді,  а також збагачення репертуару аматорських художніх колективів та підвищення їх виконавської майстерності.

   Участь у Фестивалі беруть дитячі та юнацькі театральні колективи загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, а також позашкільних закладів України. Вік учасників – від 6 до 17 років.

    Оцінює фестивальні покази незалежне журі, до складу якого входять професійні режисери, актори, педагоги та науковці.

    Фестиваль є конкурсним. Кожен колектив-учасник отримує Диплом Фестивалю, а кращим колективам надається звання Лауреата із врученням відповідного Диплому. Переможці визначаються у таких номінаціях:

  • кращий спектакль;
  • краща режисура;
  • краще музичне вирішення вистави;
  • кращий сценічний ансамбль;
  • краща чоловіча роль;
  • краща жіноча роль;
  • краща роль другого плану;
  • краща характерна роль.

    Фестиваль проводиться увосьме. За попередні роки участь у ньому взяло 42 театрів і близько 1000 дітей та підлітків. У цьому році до участі у Фестивалі заявки подало 16 колективів,  з Харкова, Пісочина, Кам’янця-Подільського, Луцька, Конотопа, Чернігова, Фастова та Києва. Глядачі та журі переглянуть 19 конкурсних вистав.

    У програмі Фестивалю - майстер-класи від членів журі, організаторів та співорганізаторів.

    Відкриття Фестивалю відбудеться о 13.00 10 травня в актовій залі гуманітарного корпусу НПУ імені М.П.Драгоманова (ІІ поверх) за адресою: м.Київ, вул. Тургенєвська, 8-14.

    Вхід на усі фестивальні покази та події безкоштовний.

Програма Фестивалю >>>

 

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86