Who is online?  

We have 152 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

student    Дорогі наші студенти! Зараз у вас найпрекрасніший час у житті, адже ви постійно пізнаєте щось нове і цікаве. Своїми знаннями, креативністю та критичним мисленням ви змінюєте цей світ на краще. Попереду у вас прекрасні перспективи та пам’ятайте, що саме від вас залежить майбутнє України. І кожен ваш успіх, кожна ваша перемога – це крок вперед у розвитку нашої держави! Ви – цвіт української нації, прогресивна й активна сила, що рухає її вперед.

   Вітаємо вас з Міжнародним днем студента! І нехай ваша цікавість у пізнанні нового ніколи не згасне. Відкривайте для себе нові кордони знань і горизонти успіхів, не зупиняйтесь на досягнутому, ставте собі нові цілі та сміливо підкорюйте нові вершини. Завжди вірте у свої сили. Великих вам прагнень і цікавих відкриттів, ніколи не втрачайте інтересу до всього нового й невідомого. Захоплюючої вам подорожі по світу знань!

   Завжди пам’ятайте, що студент у НПУ імені М. П. Драгоманова є центральною постаттю в університеті. Й адміністрація, й увесь професорсько-викладацький склад нашого вишу завжди радий вислухати і допомогти вам у будь-якому питанні, реалізації ваших задумів і проектів. Адже студенти у нас – найкращі!!!

З найкращими побажаннями

ректор Віктор Андрущенко

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86