Who is online?  

We have 162 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

den pozashkillya   25−26 вересня 2018 р. у м. Києві відбудеться V Ювілейна міжнародна науково-практична конференція «Наукова еліта у розвитку держав».

  Конференція проводиться відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 05.09.2018 р. №1/9−533.

   Метою конференції є обговорення стратегічних питань розвитку освіти і науки, розширення міжнародного партнерства.

 

На конференції планується робота наступних секцій:

  1. Наукова еліта і позашкільна освіта у розвитку держав.
  2. Наукова еліта і соціально-гуманітарний розвиток держав.
  3. Наукова еліта і економіко-правовий розвиток держав.
  4. Наукова еліта і екологічний розвиток держав.
  5. Наукова еліта і Мала академія наук.

У рамках заходу відбудеться обговорення проектів нормативно-правових документів у сфері позашкільної освіти, стендові презентації, святкування Дня позашкілля.

Організатори конференції: Комітет Верховної Ради України з питань науки та освіти, Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, Інститут екології економіки і права, Національний центр «Мала академія наук України», Міжнародна асоціація позашкільної освіти

Співорганізатори конференції: Інститут магнетизму НАН України і МОН України, Державна служба якості України, Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик, Факультет дошкільної і шкільної педагогіки Педагогічного університету імені Комісії народної освіти в Кракові (Республіка Польща), Міжнародна асоціація екологів університетів (IAEU), Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME), кафедра етики і естетики НПУ імені М. П. Драгоманова, кафедра позашкільної освіти НПУ імені М. П. Драгоманова, інженерно-педагогічний факультет НПУ імені М. П. Драгоманова, факультет мистецтв НПУ імені М. П. Драгоманова, науково-дослідна лабораторія теорії та методики позашкільної освіти НПУ імені М. П. Драгоманова, Харківський палац дитячої та юнацької творчості, Центр позашкільної роботи Святошинського району м. Києва та ін.

Участь безкоштовна.

Для участі у заходах необхідно до 15 вересня 2018 р. заповнити реєстраційну форму за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_uiVGSv18iNke6CdxVbegZY8kyqjVf0B4hFuAwZ8Dm0CUcQ/viewform

Інформаційне повідомлення >>>

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86