Who is online?  

We have 101 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

13 jur zast  Запрошуємо до участі у роботі Міжнародної наукової конференції «ТРИНАДЦЯТІ ЮРИДИЧНІ ЧИТАННЯ. Українська державність: крізь призму часу (до 100-річчя Української національно-демократичної революції 1917–1921 рр.)», яка відбудеться 24 травня 2018 року з 10 години в центральному корпусі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (м. Київ, вул. Пирогова, 9). Організатори: Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, Інститут держави і права імені В. М. Корецького НАН України, Науково-дослідний інститут інформатики і права Національної академії правових наук України, Центр правової освіти і науки, громадська організація  “Феміда”.

      На пленарних та панельних засіданнях виступатимуть провідні юристи – вчені і практики, політики і політологи, філософи, історики, педагоги, представники професорсько-викладацького складу з провідних вищих навчальних закладів України та зарубіжжя, а також наукових установ. В тому числі представники Інституту законодавства Верховної Ради України та Інституту політичних і етнонаціональних досліджень імені І. Ф. Кураса НАН України.

      Конференція логічно продовжує цикл щорічних наукових конференцій, започаткованих факультетом політології та права НПУ імені М.П. Драгоманова та Інститутом держави і права імені В.М. Корецького НАН України. Вона присвячена столітньому досвіду визвольних змагань і боротьби українців за незалежність та власну самостійну державу задля розуміння трагізму нинішньої геополітичної ситуації із загрозами і викликами, що спрямовані на знищення української державності як ідеї й історичного та юридичного факту. Мета конференції – нагадати, пам’ятати, знати і враховувати уроки своєї далекої і невіддаленої історії та не припускатися колишніх помилок як на внутрішньо-державному, так і міжнародному рівнях, що сприятиме належному культурно-цивілізаційному поступу України.

Факультет політології та права

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86