Who is online?  

We have 390 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

clio    «CLIO AWARDS» – це не просто захід чи свято, це своєрідна традиція історичного факультету, його візитівка. То що ж таке "CLIO AWARDS"?

   Важка праця викладачів не може залишитися поза увагою, тому щорічно історичним факультетом влаштовується церемонія нагородження найкращих і найсумлінніших працівників освіти, які зробили значний внесок у її розвиток.

   Цього року на вас чекає новий формат свята, адже ми вирішили долучити до церемонії нагородження студентсько-викладацькі спільноти інших факультетів нашого університету. Буде обрано переможців у двох найяскравіших номінаціях:

              «Викладач року» – факультет висуває кандидатуру викладача, який, на думку студентів, є активним науковцем та зробив значний внесок у громадське життя університету.

              «Викладач студентських симпатій» – кандидати у переможці повинні користуватися неабиякою прихильністю та повагою серед максимальної кількості студентів.

    Оновлений формат церемонії нагородження передбачає елементи балу, тому звертаємо Вашу увагу на особливий урочистий дрес-код дійства.

    Наголосимо і на благодійності цього заходу. Кошти, зібрані під час свята, будуть передані до дитячих будинків міста Києва. У такий спосіб – за нашої спільної допомоги – Святий Миколай обов'язково завітає і до діток, позбавлених батьківської турботи.

    Ініціатором та організатором є Студентська рада факультету історичної освіти. Захід відбуватиметься за підтримки ректорату, ЦКМ, ЦМПтСК та факультету історичної освіти.

    Де відбудеться дійство?                         Блакитна зала центрального корпусу!

    Коли?                                                  20 грудня!

    О котрій?                                             16:00!

    Будемо раді бачити кожного із вас!

    Підтримаймо учасників та допоможімо діткам разом!

Факультет історичної освіти

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86