Who is online?  

We have 94 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

photo zem dil    7 років тому розпочався Проект щодо забезпечення працівників університету земельними ділянками у Вишгородському районі (відповідно до чинного законодавства).

   У 2011 році 68 працівників університету уклали угоду з науково-виробничим підприємством «Центр земельних відносин» на виконання проектно-вишукувальної роботи щодо складання проектно-технічної документації із землеустрою на земельні ділянки (0, 10 га) для ведення індивідуального садівництва на території Абрамівської сільської ради Вишгородського району Київської області. 

    З часом їм було виділено визначену кількість земельних ділянок. А у 2013 році ректор університету Віктор Андрущенко вручив кожному з них акти на право власності. Такою була перша хвиля реалізації Проекту, яка завершилась вдало і результативно. Це дало можливість створити обслуговуючий кооператив «Садівницьке товариство» Університетське містечко».

   Під час другої хвилі реалізації Проекту відбулись затримки в оформленні документів майже на 4 роки у зв’язку зі змінами в законодавстві щодо надання земельних ділянок та в керівництві Вишгородської державної районної адміністрації. Однак завдяки зусиллям адміністрації і профспілкового комітету НПУ імені М. П. Драгоманова оформлення документів відновилось. І 2 жовтня 2017 року була проведена нарада з працівниками університету, які мали отримати ці земельні ділянки, за присутності Ігоря Плохотнюка та було прийнято рішення щодо закінчення процедури оформлення документів щодо видачі державних актів на право власності, а також прийнято рішення щодо реєстрації обслуговуючого кооперативу і початку благоустрою та підготовки до забудови цих земельних ділянок і їх освоєння. Тож чекатимемо нового свята вручення актів.  І, звичайно ж, у планах запустити третю хвилю реалізації Проекту.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86