Who is online?  

We have 146 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

 Osvita  Шановні освітяни! Дозвольте мені від імені усього колективу Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова щиро привітати усіх освітян із цим святковим днем!

   День вчителя – це, насамперед, родинне свято, оскільки кожна сім’я хоче відвести свою дитину до найкращого вчителя. А наші учителі саме такі. Вони, як писав В. Сухомлинський, «серце віддають дітям». І саме такі вчителі зростають в Драгоманівській родині, яку шанують і поважають не лише в Україні, а й далеко за її межами. Для нас слово «вчитель» є сакральним, оскільки ми переконані, що це високоосвічена особистість, провідник національних і загальнолюдських цінностей, але що найголовніше – це особа, щедро наділена любов’ю до дитини і турботою про неї.

 

     У кожного з нас був чи є вчитель, який вплинув на наш світогляд, став духовним наставником, залишивши добрі і світлі спогади у душі, пам'ять про які збережеться до кінця життя. І саме цього дня ми маємо можливість подякувати їм за ті знання, поради й настанови, які стали дороговказом у нашому житті, та висловити нашим вчителям кілька щирих побажань і теплих слів.

     Сердечно дякуємо Вам за Вашу невтомну працю, за бажання сіяти мудрість та знання, за любов до учнів та студентів, співпереживання за долю рідної країни та її майбуття. Дорогі наші вчителі! Бажаємо Вам натхнення, щастя і довголіття, здійснення найзаповітніших мрій. Нехай у ваших родинах завжди панують тепло, радість та затишок, нехай Вам завжди усміхається доля, дарує міцне здоров’я та довголіття, а усі Ваші починання завжди матимуть успіх. Нехай Ваша любов до дітей повернеться Вам у стократному розмірі, а Ваша професія даруватиме лиш позитивні емоції радості й щастя!

 З найкращими побажаннями -

ректор НПУ імені М. П. Драгоманова

Віктор Андрущенко

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86