Who is online?  

We have 347 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

A T O   Шановні учасники антитерористичної операції! Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова засвідчує Вам свою повагу та запрошує до співпраці.

 Відновлення та вдосконалення професійних навичок і вмінь учасників антитерористичної операції шляхом професійного навчання, зокрема первинної професійної підготовки, перепідготовки, отримання іншої спеціальності на основі набутого раніше освітнього рівня та підвищення кваліфікації з урахуванням професійних знань та побажань можливе за рахунок коштів державного бюджету.

   Задля реалізації цього права, Вам необхідно звернутися до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання із заявою про отримання професійної адаптації. Наші спеціалісти допоможуть із юридичним супроводом на етапі написання заяви та вибору напряму підготовки серед 21 спеціальності.

   Суттєвою перевагою вибору нашого Університету є статус державного вищого навчального закладу ІІІ-ІV рівня акредитації. Розроблені навчальні програми передбачають поглиблення знань у галузі державного та регіонального управління, економіки, менеджменту, політології, права, психології, української та іноземної філології.

  Наявна матеріально-технічна база, потужний кадровий потенціал спроможний забезпечити освітні потреби кожного, хто виявить бажання навчатися в Університеті.

  Професійне навчання здійснюється за заочною та дистанційною формами навчання, що дозволяє ефективно використовувати власний час.

    Після успішного  завершення навчання за обраною спеціальністю Ви отримаєте документ про освіту державного зразка.

   Освіта – запорука власного успіху. Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова відкритий до співпраці та чекає на Вас!

   Будемо вдячні за повідомлення про прийняте рішення щодо Вашої зацікавленості підвищити власний професійний рівень на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Телефон: 234-05-36, за консультаціями по телефону звертайтеся з понеділка до п’ятниці  з 14.00 до 16.00 год.                              

Ректор університету

В. П. Андрущенко

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86