Who is online?  

We have 185 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

den znan    Шановні студенти, викладачі та співробітники НПУ імені М.П.Драгоманова, від імені ректорату та від мене особисто дозвольте привітати усіх нас зі святом, що символізує початок нового навчального року, нових починань і звершень, – з Днем знань!

    Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – черговим чи останнім. Але день, яким він відкривається, завжди незабутній своєю святковою атмосферою. Шановні студенти та викладачі, нехай цей навчальний рік розкриє перед вами нові горизонти, а кожен день буде світлим, радісним і плідним у пізнанні нового й невідомого, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

   Це свято є особливо визначним, насамперед, для вас, дорогі наші першокурсники. Сьогодні ви приєдналися до Великої Драгоманівської Родини. Я знаю, що цей перший вересневий день у вас буде справді насиченим, переповненим емоціями, радістю і хвилюваннями, адже для вас – це ще один крок у доросле життя, це день, із якого починається дорога у ваше майбутнє. У цей святковий час ви почуєте теплі і щирі вітання, проте разом з цим маєте усвідомити важливість зробленого вами рішення. Ви входите у новий світ знань, де отримаєте практичний досвід, завдяки чому зможете реалізовувати свій потенціал. Тож здобувайте знання та насолоджуйтеся незабутніми студентськими роками.

   Бажаю кожному з вас досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів. Здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії у здобутті нових знань, і пам’ятайте, що у вас буде завжди наша підтримка і розуміння.

    Вітаю всіх студентів, викладачів та співробітників з початком нового навчального року!

Ваш ректор

Віктор Андрущенко

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86