Who is online?  

We have 215 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

moral vch     У Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова 17 травня 2017 року відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців та дипломантів VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».

  Реєстрація учасників урочистої церемонії нагородження та експозиція виставки творчих робіт – з 11.00, прес-конференція – о 12.30, початок церемонії нагородження – о 13.00.

   Конкурс уже сьомий рік поспіль проводиться на добровільних засадах серед шести вікових категорій: І – учні 1-4 класів, ІІ – учні 5-8 класів, ІІІ – учні 9-11 класів, IV – учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти коледжів і технікумів, V – студенти вищих навчальних закладів, VІ – представники різних вікових груп.

     Метою конкурсу є популяризація духовних і моральних надбань, сприяння формуванню громадянської позиції, високих моральних цінностей, почуття любові до України.

   Членами Журі підсумкового етапу VІІ Всеукраїнського конкурсу було опрацьовано 529 робіт, які надіслали представники майже всіх областей України. Кількість учасників, які взяли участь у втіленні проектів, сягнула майже мільйона осіб. У творчих проектах учнівська молодь України яскраво продемонструвала свої добрі справи, скеровані на охорону довкілля, допомогу ближнім – дітям з обмеженими можливостями, воїнам АТО, що захищають Україну, людям похилого віку, а також відповідальне ставлення до історії рідного краю, минулого своїх родин, духовних скарбів Українського народу. Впродовж місяця члени журі знайомилися з роботами, що надійшли із усіх куточків України. Найбільша кількість робіт із Луганської і Донецької областей, а також із Харківської, Херсонської, Миколаївської, Хмельницької, Рівненської, Волинської, Чернігівської, Сумської, Київської областей та міста Києва. Це звіти про волонтерську діяльність прифронтових територій, про надання допомоги ветеранам Другої світової війни і людям похилого віку, про охорону довкілля рідного краю, про збереження давніх традицій і ремесел українського народу, дослідницько-пошукові роботи краєзнавчого та культурно-просвітницького характеру.

Конкурс став яскравою формою вияву соціальної активності юних громадян України, небайдужих до морально-етичних проблем, що останнім часом загострюються у нашому суспільстві, і підтвердив, що цей масштабний і непересічний захід Всеукраїнського значення знайшов відгук у багатьох серцях, дістав широкого позитивного резонансу серед громадськості України, утверджуючи у такий спосіб моральні чесноти, що вступають у протидію шкідливим звичкам, насильству й жорстокості, релігійній та національній ворожнечі тощо.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86