Who is online?  

We have 283 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

perevt zast   19-21 травня 2017 р. у Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова стартуватиме Шостий Відкритий фестиваль-конкурс «Перевтілення», на який зберуться найкреативніші та найталановитіші самодіяльні шкільні та дитячі театри.

   Проводять фестиваль Народний студентський театр «Вавилон» та Центр культури та мистецтв Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова за підтримки адміністрації НПУ імені М. П. Драгоманова та БО «Благодійний фонд Михайла Гаврилюка» за адресою: м. Київ, вул. Тургенєвська, 8-14, актова зала.

   Головною метою Фестивалю є сприяння шкільному та позашкільному театральному аматорському мистецтву, формування засобами сценічного мистецтва  у дітей та підлітків громадянської активності, почуття прекрасного, популяризація театрального мистецтва серед дітей та молоді,  а також збагачення репертуару аматорських художніх колективів та підвищення їх виконавської майстерності.

  До участі у Фестивалі запрошуються дитячі та юнацькі театральні колективи загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, а також позашкільних закладів України. Вік учасників – від 6 до 17 років.

  Фестиваль є конкурсним. Оцінюватиме фестивальні покази незалежне Журі, до складу якого входять професійні режисери, актори, педагоги та науковці. Кожен колектив-учасник отримує Диплом Фестивалю, а кращим колективам надається звання Лауреата із врученням відповідного Диплому. Переможці визначаються у таких номінаціях:

  • кращий спектакль;
  • краща режисура;
  • краще музичне вирішення вистави;
  • кращий сценічний ансамбль;
  • краща чоловіча роль;
  • краща жіноча роль;
  • краща роль другого плану;
  • краща характерна роль.

  За рішенням Журі можуть визначатися Переможці у додаткових номінаціях, зокрема «Кращі костюми», «Краща сценографія» тощо.

   Фестиваль проводиться вшосте. За попередні роки участь у ньому взяло 29 театрів і близько 600 дітей та підлітків.

   Переможцем  П’ятого Фестивалю «Перевтілення» у номінації «Краща вистава»  стала  вистава "Зграя" театрально-естрадної студії "Теларії" (Палац культури «Дарниця»), художній керівник – Аліна Чуєшова.      

   У програмі Фестивалю – майстер-класи від членів журі, організаторів та співорганізаторів.

  Відкриття Фестивалю відбудеться о 14.00 19 травня в актовій залі гуманітарного корпусу НПУ імені М.П.Драгоманова (ІІ поверх) за адресою: м. Київ, вул. Тургенєвська, 8-14. Вхід на усі фестивальні покази та події безкоштовний.

Положення про проведення Шостого Відкритого фестивалю шкільних та дитячих театрів «Перевтілення» 

perevt 1

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86