Who is online?  

We have 486 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

konkurs 1    В Україні стартував ІІ (Всеукраїнський) тур конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук згідно переліку напрямків та дисциплін, затверджених Міністерством освіти і науки України.

  Студентка факультету педагогіки та психології Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Огородник Ірина Олегівна здобула першу в цьому році перемогу драгоманівців на загальнодержавному рівні – ІІІ місце у конкурсі зі спеціальності «Дошкільна освіта».

  Конкурс проводився на базі Глухівського національного педагогічного університет імені Олександра Довженка (м. Глухів) серед студентів педагогічних вищих навчальних закладів України. Тема наукової роботи – «Формування культури повсякденного спілкування дітей старшого дошкільного віку з проявами агресивної поведінки засобами гри». Науковий керівник – Шулигіна Раїса Андріївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки і психології дошкільної освіти та дитячої творчості факультету педагогіки та психології.

    Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших наукових успіхів!

                                                                                        Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86