Who is online?  

We have 88 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

rada26 січня 2017 року в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова відбулося чергове засідання Вченої ради університету. Основні питання, що розглядалися на порядку денному, – діяльність наукових центрів і лабораторій як складова підвищення якості фізико-математичної освіти та підсумки науково-дослідної роботи за держбюджетною і госпдоговірною тематиками в університеті.

Декан фізико-математичного факультету професор М. В. Працьовитий проінформував про декаду, що проходила на факультеті, наголосивши на особливостях та різноплановості роботи, що проводиться у наукових центрах і лабораторіях факультету.

Голова Вченої ради, ректор університету, професор В. П. Андрущенко зазначив, що математика та фізика мають набути авторитету у загальноосвітній школі, що сприятиме вищому показнику вступу на ці спеціальності. Крім того, він поставив одним із пріоритетних завдань університету – забезпечення авторитету викладання з привабливістю фізики, математики й природничих наук. Віктор Петрович наголосив, що фізико-математичний факультет – один із кращих, а тому необхідно залучати обдарованих учнів на навчання в НПУ імені М. П. Драгоманова, а також долучати академіків з Інституту математики НАН України до роботи зі студентами для формування їх високої математичної культури.

Після детальної доповіді начальника відділу організації наукових досліджень, професора В. І. Баштового щодо особливостей виконання та фінансування науково-дослідної роботи за держбюджетною і госпдоговірною тематиками в університеті на засіданні виступив Г.М. Торбін з подякою науковцям за суттєве покращення університетських наукових проектів.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86