Who is online?  

We have 227 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

IMG 2055У Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова 24 січня 2017 року відбувся круглий стілщодо стипендіального забезпечення в університеті.

Серед його учасників були голови студентських рад, первинних профспілкових організацій студентів, студентських наукових товариств усіх факультетів, а також проректор з навчально-методичної роботи Р. Вернидуб, голова первинної профспілкової організації студентів університету С. Цибін, голова Студентської ради університету Л. Левицький, голова студентського наукового товариства Г. Хоменко, керівник центру молодіжної політики та соціальних комунікацій Т. Новіцька.

Метою зустрічі було обговорення проекту «Положення про стипендіальне забезпечення» та формування рейтингів для отримання академічної і соціальної стипендій.

До жвавої полеміки долучилися студенти, які вносили пропозиції з приводу створення концепції об’єктивних критеріїв оцінювання за участь у науковій, науково-технічній, творчій та спортивній діяльності, громадському житті.

Серед присутніх пролунала думка, що рейтинг, відповідно до якого буде призначатися і виплачуватися академічна стипендія, має складатися також з урахуванням спеціалізацій, нозологій та відповідної кількості кредитів, виділеної на їх вивчення.  

Було додано пропозицію внести у Положення пункт про створення Фонду соціальної допомоги студентам, затвердивши кошторис та необхідні умови їх витрат за різних обставин (матеріальна допомога на лікування, оздоровлення, спортивні, наукові та інші досягнення студентів тощо).

Наприкінці засідання круглого столу було досягнуто консенсусу та вирішено кожній структурі, пов’язаній з науковою, творчою, спортивною та громадською діяльністю, розробити критерії їх оцінювання, а усі висловлені пропозиції подати у письмовому вигляді для наступного розгляду та затвердження.  

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86