как бомбонуть сервер ваш?
- ZALUPAVASCHENKO
- Topic Author
- Visitor
17 years 1 month ago #304
by ZALUPAVASCHENKO
как бомбонуть сервер ваш? was created by ZALUPAVASCHENKO
Введите имя домена или IP адрес: Информация по домену www.npu.edu.ua:Source: whois.net.uaIP адрес: 213.169.81.99 Location: Karre LTD - Украина, КиевServer type: Apache/2.2.3 (FreeBSD) mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.7e-p1 DAV/2 PHP/5.1.6 with Suhosin-Patch (Speed: 0.25)Version: PHP/5.1.6Website Title: Національний педагогічний університет імені М.П. ДрагомановаDNS сервера: ns.npu.edu.ua ns.uran.net.uaDNS admin: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Servers: npu.edu.ua mail.npu.edu.uaТе, кто посещают этот сайт, так же посещают: o
www.icmre.kiev.uao
www.eufimb.edu.uao
www.dasoa.edu.uao
www.amu.kiev.uao
www.academy.kiev.uao
www.aau.edu.uao
users.iptelecom.net.ua/~ummao users.adamant.net/~infocentero knlu.mail333.como iuf.ntu-kpi.kiev.uaYandex тИЦ - 110 Тема: Педагогические вузы
Регион: Киев
Источник: Официальный
Сектор: Государственные
PageRank - 5 Whois record for npu.edu.ua domain: npu.edu.ua remark: National Pedagogical University admin-c: SMY-UANIC tech-c: VMF-UANIC nserver: ns.npu.edu.ua nserver: ns.uran.net.ua changed: UARR168-UANIC 20070427175831 source: UANIC nserver: ns.npu.edu.ua ip-addr: 213.169.81.99 nic-handle: SMY-UANIC person: Сергій Микитович Яшанов address: 155, Пирогова, 9 address: 01601 Київська Шевченківський КИЇВ address: UA phone: +380 (44) 239-30-05 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mnt-by: NONE changed: SMY-UANIC 20070425125949 source: UANIC nic-handle: VMF-UANIC person: Василь Михайлович Франчук address: 221, Пирогова, 9 address: 01601 Київська Шевченківський КИЇВ address: UA phone: +380 (44) 239-30-05 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mnt-by: NONE changed: VMF-UANIC 20070425130417 source: UANIC
213.169.81.96 - 213.169.81.127 npu
Регион: Киев
Источник: Официальный
Сектор: Государственные
PageRank - 5 Whois record for npu.edu.ua domain: npu.edu.ua remark: National Pedagogical University admin-c: SMY-UANIC tech-c: VMF-UANIC nserver: ns.npu.edu.ua nserver: ns.uran.net.ua changed: UARR168-UANIC 20070427175831 source: UANIC nserver: ns.npu.edu.ua ip-addr: 213.169.81.99 nic-handle: SMY-UANIC person: Сергій Микитович Яшанов address: 155, Пирогова, 9 address: 01601 Київська Шевченківський КИЇВ address: UA phone: +380 (44) 239-30-05 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mnt-by: NONE changed: SMY-UANIC 20070425125949 source: UANIC nic-handle: VMF-UANIC person: Василь Михайлович Франчук address: 221, Пирогова, 9 address: 01601 Київська Шевченківський КИЇВ address: UA phone: +380 (44) 239-30-05 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mnt-by: NONE changed: VMF-UANIC 20070425130417 source: UANIC
213.169.81.96 - 213.169.81.127 npu
Please Log in to join the conversation.
- ImMmI
- Visitor
17 years 1 month ago #307
by ImMmI
Replied by ImMmI on topic как бомбонуть сервер ваш?
Ты хто такой???
- Moder_idn
- Visitor
17 years 1 month ago #309
by Moder_idn
Replied by Moder_idn on topic как бомбонуть сервер ваш?
Я бачу що деякі студенти, напевно з фіз.-мату, вже навчилися користуватися серверами Whois. Ура!!!! Хоч щось навчилися! Тепер залишилось тільки розібратися що це за дані взагалі і для чого вони потрібні? Автор напевне не розуміє і третини параметрів що написав. Вирішив тут зарисуватися перед користувачами! Напевно це йому вдалося.
Відповім на сакраментальний вопрос користувача \"как бомбонуть сервер ваш?\".
Сервер знаходиться біля мого робочого місця, тому бомбонуть можу його тільки я, ну і ще одна людина, за що одразу получимо по шапці. А якщо \"бомбить\" через Інтернет то МОЖЕ ХТОСЬ, ДЕСЬ, КОЛИСЬ, (Я В ЦЕ НЕ ВІРЮ!!! ) читав про мережеві операційні Unix-подібні системи, і зокрема про FreeBSD, той мабуть дочитав до того моменту в якому написано, що це одна з найзахищеніших серверних систем на даний час!
Так що \"бомбить\" можете йти десь в друге місце в неті, вибір великий!
P.S. Стосовно ніку користувача. Ващенко звичайно не подарунок для студентів, в мене теж з нею були деякі проблеми, але все ж, змініть його!
Сервер знаходиться біля мого робочого місця, тому бомбонуть можу його тільки я, ну і ще одна людина, за що одразу получимо по шапці. А якщо \"бомбить\" через Інтернет то МОЖЕ ХТОСЬ, ДЕСЬ, КОЛИСЬ, (Я В ЦЕ НЕ ВІРЮ!!! ) читав про мережеві операційні Unix-подібні системи, і зокрема про FreeBSD, той мабуть дочитав до того моменту в якому написано, що це одна з найзахищеніших серверних систем на даний час!
P.S. Стосовно ніку користувача. Ващенко звичайно не подарунок для студентів, в мене теж з нею були деякі проблеми, але все ж, змініть його!
- Moder_idn
- Visitor
17 years 1 month ago #310
by Moder_idn
Replied by Moder_idn on topic как бомбонуть сервер ваш?
Я бачу що деякі студенти, напевно з фіз.-мату, вже навчилися користуватися серверами Whois. Ура!!!! Хоч щось навчилися! Тепер залишилось тільки розібратися що це за дані взагалі і для чого вони потрібні? Автор напевне не розуміє і третини параметрів що написав. Вирішив тут зарисуватися перед користувачами! Напевно це йому вдалося.
- ImMmI
- Visitor
17 years 1 month ago #317
by ImMmI
Replied by ImMmI on topic как бомбонуть сервер ваш?
Я понял!!!ZAL...NKO - Это Франчук, он над всеми прикалываетца!!!!
- Самі знаєте хто
- Visitor
17 years 1 month ago #318
by Самі знаєте хто
Replied by Самі знаєте хто on topic как бомбонуть сервер ваш?
Шкода тільки, що зникли цікаві теми нашого форуму. Чи ж назавжди???
Time to create page: 0.133 seconds