Викладачі далеко не з великої літери
- студент
- Автор теми
- Відвідувач
- Логинъ
- Відвідувач
17 років 3 тижнів тому #515
від Логинъ
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Прохання до модераторів знищити цю тему, оскільки подібна постановка питання є не тільки порушенням професійної етики, а й, фактично, чорним PR-ом. Те, що тут жодного повідомлення нічого не змінює, адже питання таки стоїть, муляючи очі нам і бентежачи прозелітів. Подібні речі пишуть зазвичай на неофіційних форумах. А це ж - освітній портал Хай живе цензура!
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- ImMmI
- Відвідувач
17 років 3 тижнів тому #532
від ImMmI
Як на мене,то ця тема дуже доречна. Оскільки не за всіх людей платить держава. І не всі сюди прийшли косити від армії. Якщо викладач трошки дурнуватий: хамить, ображає, принижує... То хай сидить і про себе читає на офіційному сайті університета усіляке сміття.......
- Логинъ
- Відвідувач
17 років 3 тижнів тому #540
від Логинъ
>Як на мене,то ця тема дуже доречна. Оскільки не за всіх людей платить держава.
Якщо за когось платить держава, то з цього випливає, що для нього самоповага не обовязкова? Не в тій площині, шановний, \"доречності\" шукаєте! А як бути з тими, що прийшли сюди косити від армії, проте, „платить” за них не держава, а фізичні та юридичні особи?
Далі. Як на мене, навіть \"конструктивна критика\" на адресу викладача, ПУБЛІЧНО та АНОНІМНО висловлена - ганебна річ!
\"усіляке сміття\" пишуть покидьки на відомому \"ресурсі\", а не ми з вами (маю надію), чи не так?<br><br>Зміст поста відредагований: Логинъ, у: 09.12.2007 15:18
>Як на мене,то ця тема дуже доречна. Оскільки не за всіх людей платить держава.
Якщо за когось платить держава, то з цього випливає, що для нього самоповага не обовязкова? Не в тій площині, шановний, \"доречності\" шукаєте! А як бути з тими, що прийшли сюди косити від армії, проте, „платить” за них не держава, а фізичні та юридичні особи?
Далі. Як на мене, навіть \"конструктивна критика\" на адресу викладача, ПУБЛІЧНО та АНОНІМНО висловлена - ганебна річ!
\"усіляке сміття\" пишуть покидьки на відомому \"ресурсі\", а не ми з вами (маю надію), чи не так?<br><br>Зміст поста відредагований: Логинъ, у: 09.12.2007 15:18
Час відкриття сторінки: 0.478 секунд