Если есчо форумы где общается НПУ????
- ImMmI
- Відвідувач
-
18 років 4 місяців тому #283
від ImMmI
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Кароч треба спробувати... Не всякий сайт може назбирати 61тис відвідувань...Це при тому, що не має ніякої реклами!!!
А в тому журналі я б міг писати регулярно.
А форумів більшість людей боїться. Реєстрація і все таке... Журнал на мою думку - виправдає усі сподівання.
PS не всі квіточки цвітуть і пахнуть приємно...але таких дефективних дуже і дуже мало...да і живуть всі вони закордоном))) Дівчата!!! Не використовуйте парфюми з дуже \"насиченим\" ароматом. А то нащо я тоді дома духаюсь? Всеодно після першої пари(якщо в метро люди-потнячки не попадуться) пахнеш відром ароматів світу...<br><br>Вміст поста відредагований: ImMmI, в: 09.09.2007 00:43
А в тому журналі я б міг писати регулярно.
А форумів більшість людей боїться. Реєстрація і все таке... Журнал на мою думку - виправдає усі сподівання.
PS не всі квіточки цвітуть і пахнуть приємно...але таких дефективних дуже і дуже мало...да і живуть всі вони закордоном))) Дівчата!!! Не використовуйте парфюми з дуже \"насиченим\" ароматом. А то нащо я тоді дома духаюсь? Всеодно після першої пари(якщо в метро люди-потнячки не попадуться) пахнеш відром ароматів світу...<br><br>Вміст поста відредагований: ImMmI, в: 09.09.2007 00:43
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- wasp
- Відвідувач
-
- ImMmI
- Відвідувач
-
- Cat
- Відвідувач
-
18 років 4 місяців тому #286
від Cat
Самі знаєте хто писав(ла):
Вибачте, що втручаюся у Вашу розмову, але мені також подобаеться така ідея...і у ЖЖ багато наших студентів...сама бачила...але вони не дуже зацікавленні у спілкуванні.....чомусь....
wasp, у мене була така ідея, щоб студенти НПУ спілкувалися в Живому Журналі. Як тобі пропозиція?
Вибачте, що втручаюся у Вашу розмову, але мені також подобаеться така ідея...і у ЖЖ багато наших студентів...сама бачила...але вони не дуже зацікавленні у спілкуванні.....чомусь....
- wasp
- Відвідувач
-
- Самі знаєте хто
- Відвідувач
-
18 років 4 місяців тому #288
від Самі знаєте хто
Живий журнал дасть нам можливість спілкуватися про те, що ми хочемо і як ми, студенти хочемо. Ніяких модерів і цензури, себто комунікація буде природньою, предметною, справжньою. Ви от згадайте, у мене була ідея провести веб-конференцію з Андрущенком, так от, коли під час літніх канікул форум на сайті прикрили, потім, після поновлення цієї теми не було. Вона там непотрібна.
Проблема така: треба, щоб побільше публіки знало про нашу ідею.
Проблема така: треба, щоб побільше публіки знало про нашу ідею.
Час відкриття сторінки: 0.195 секунд

21 та 28 листопада з 16:30 у арт-просторі SKLO Підприємницький клуб НПУ Dragomanov StartUp Club проводитиме тренінг з модуля "Управління Командою"!
Запрошуємо долучитися до конкурсу!
Колектив факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М.П. Драгоманова щиро запрошує на щорічний звітний концерт "Мелодія серця", який відбудеться 6 листопада 2019 року в Національній філармонії України (вул. Володимирська, 2).
Запрошуємо взяти участь в конкурсах по програмі Erasmus+: