Форум має бути форумом!
- Самі знаєте хто
- Автор теми
- Відвідувач
Настав час сказати. Форум має бути нормальним! А це значить, що має бути не 2 незрозумілі теми, а багато різних. А то виходить, що тема називається \"Запитай у юриста\", хтось у ній пише щось про диплом, читаєш - далі вже хтось про вступ, потім - критика. І все це в одній темі? Нонсенс.
Тому пропоную от що. Зробити багато тем, як от: Студентське життя, Гуртожиток, Література, Мистецтво, Полеміка, Нагальні проблеми драгоманівця, Викладачі і т.ін. Порадьмося, які теми мають бути.
Все ж таки це наш форум. Для нас. І про нас.<br><br>Вміст поста відредагований: Самі знаєте хто, в: 27.06.2007 21:55
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- Дзвінка
- Відвідувач
Пане Адміне, панове користувачі й відвідувачі!
Настав час сказати. Форум має бути нормальним! А це значить, що має бути не 2 незрозумілі теми, а багато різних. А то виходить, що тема називається \"Запитай у юриста\", хтось у ній пише щось про диплом, читаєш - далі вже хтось про вступ, потім - критика. І все це в одній темі? Нонсенс.
Тому пропоную от що. Зробити багато тем, як от: Студентське життя, Гуртожиток, Література, Мистецтво, Полеміка, Нагальні проблеми драгоманівця, Викладачі і т.ін. Порадьмося, які теми мають бути.
Все ж таки це наш форум. Для нас. І про нас.<br><br>Вміст поста відредагований: Самі знаєте хто, в: 27.06.2007 21:55
О, мене випередили. Власне зайшла сьогодні, щоб запропонувати те саме.
Тільки може краще поділити форум на розділи, у яких створювати підрозділи,а в них творювати відповідні теми.
Наприклад:
І Розділ: НПУ ім. Драгоманова
Тут відкриваємо підрозділи. (Не теми, а саме підрозділи, в яких вже будуть самі теми)
1. Все, про навчання в НПУ
1) тема: Вступні іспити.
2). Сесія
3). Улюблені викладачі
4)......
2. Події в НПУ (акції, заходи, презентації, конференції і т.д.)
1)
2)
3)....
3. Студентське життя в НПУ
теми:
1). Дискотека в гуртожитку
2). Студентське самоврядування
3) Газета...
ІІ Розділ:
В цьому розділі – все про життя поза універом.
Назвати пропоную:
„Життя у всіх його проявах” чи більш банально „Про все”, або „Життя поза університетом”... Чи пропонуйте ви?
І в цьому розділі відкриваємо такі підрозділи:
1.Музика
1)
2)
3)
4)
5)....
2. Література
1)
2)
3. Кіно
...
4. Театр
...
6. Політика
7. Спорт
..
8. Комп”ютерні технології
ІІІ Розділ – Флейм. Про все, що не підпадає під тематику попередніх розділів.
Можна рекламу, цікаві сайти.
ІV Розділ. Все про форум.
1. Правила.
2. Пропозиції і побажання щодо вдосконалення форуму.
3. Питання щодо форуму.
4. Вилучення тем і повідомлень
Поступово додавати нові розділи, змінювати старі і т.д.
Бо це якась каша, а не форум.
- Moder_idn
- Відвідувач
- ImMmI
- Відвідувач
- Самі знаєте хто
- Відвідувач
Технічний бік роботи порталу беспосередньо складають Адміністратор сайту та модератори інститутів(їх 13 чи 15). Справа в тому, що Адмін один за всіми темами які ви пропонуєте створити не може прослідити, та і я як модератор теж не маю часу слідкувати за всіма висловлюваннями на форумі, тому розділи і не створюються. Треба тоді ставити питання про модерацію цих форумів, а це вже вирішуємо не ми і коштів щоб платити модераторам форуму в університеті немає.
Нові розділи не створюються і не модеруються, але все одно ж повідомлення треба модерувати, так Юрію Анатолійовичу?
Я теж згоден модерувати на засадах власного ентузіазму.
- Дзвінка
- Відвідувач
Технічний бік роботи порталу беспосередньо складають Адміністратор сайту та модератори інститутів(їх 13 чи 15). Справа в тому, що Адмін один за всіми темами які ви пропонуєте створити не може прослідити, та і я як модератор теж не маю часу слідкувати за всіма висловлюваннями на форумі, тому розділи і не створюються. Треба тоді ставити питання про модерацію цих форумів, а це вже вирішуємо не ми і коштів щоб платити модераторам форуму в університеті немає. Якщо хтось забажає то звертайтесь до адміна на добровільних засадах але це питання остаточно ще не вирішене.
Я не пропоную створювати всі ці теми, вони зараз і не потрібні. Це – приклад.
Зараз треба сформувати кістяк форуму, структуризувати його, щоб з самого початку існував порядок, бо потім буде дуже важко навести лад..
Як не подобається моя схема чи назви, то зробіть інший. Нехай деякі розділи будуть порожні, просто з часом вони будуть заповнюватись. А теми, які вже існують, потрібно просто занести у відповідні підрозділи. І все.