Портал НПУ Драгоманова стає гіршим! І це факт.
- Самі знаєте хто
- Відвідувач
- Логинъ
- Відвідувач
Логинъ писав(ла):
Shtefan wrote:
Логинъ писав(ла):
На який хуй здався тобі цей портал з усіма його технологіями? Невже праздный інтерес?
Мені не потрібен портал...Хочеться щоб мене, простого смертного, просвітили, хто його зробив і як...
Навіщо тобі щось знати про те, що тобі непотрібно? Який сенс?
На всю критику від користувачів, в сторону порталу... чутно лише одну відповідь...- А ви зробіть таке ж... (Дивіться початок теми)... і не в Word`i a в Dreamweaver`i... Так я хочу спитати... у того, хто це писав... Хіба портал Драгоманова зроблений на Dreamweaver`i???? - я знаю, що НІ!!!!!!!!! Я хочу спитати хто робив портал Драгоманова і в якому програмному середовищі....
Якщо не вмієте, не беріться... (встановити такий портал зможе кожен користувач з середніми знаннями компютера). А наповнити інформацією, так це взагалі смішно. Де ви бачите корисну інформацію на цьому порталі... кому він такий потрібен. Дирекції???? А ті хто захищає портал від жорсткої критики, це невдахи які не досягнуть в своєму житті нічого, тому що не самовдосконалюються. - ви крім цього сайту нічого в інтернеті не бачили... навіщо інтернет??? - Щоб навчатися... звичайно, а не дивитися на це посміховисько і лише констатувати файт що в НПУ є ~20 порталів///
Спочатку один ,нормальний, зробіть...
1) Шановний, не зловживайте трьома крапками: в ваших словах все просто до елементарності. Де там умовчання, наприклад? Чи це у вас уривчастість від хвилювання??? Небагато ж треба, щоби вас знервувати!
2)При чому тут те, в якому редакторі зроблений портал? Смисл висловлювання був приблизно такий: якщо ти тіпа такий крутий, то зроби по максимуму.
3) Кому він потрібен, питаєте? А ви зверніть увагу на кількість відвідувань!
А ті хто захищає портал від жорсткої критики, це невдахи які не досягнуть в своєму житті нічого, тому що не самовдосконалюються. - ви крім цього сайту нічого в інтернеті не бачили... навіщо інтернет???
Ну що тут скажеш?
Нахабство і самовпевненість базарної баби. Ще й причину визначає!
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- Логинъ
- Відвідувач
Логинъ писав(ла):
Shtefan wrote:
Логинъ писав(ла):
На який хуй здався тобі цей портал з усіма його технологіями? Невже праздный інтерес?
Мені не потрібен портал...Хочеться щоб мене, простого смертного, просвітили, хто його зробив і як...
На всю критику від користувачів, в сторону порталу... чутно лише одну відповідь...- А ви зробіть таке ж... (Дивіться початок теми)... і не в Word`i a в Dreamweaver`i... Так я хочу спитати... у того, хто це писав... Хіба портал Драгоманова зроблений на Dreamweaver`i???? - я знаю, що НІ!!!!!!!!! Я хочу спитати хто робив портал Драгоманова і в якому програмному середовищі....
Якщо не вмієте, не беріться... (встановити такий портал зможе кожен користувач з середніми знаннями компютера). А наповнити інформацією, так це взагалі смішно. Де ви бачите корисну інформацію на цьому порталі... кому він такий потрібен. Дирекції???? А ті хто захищає портал від жорсткої критики, це невдахи які не досягнуть в своєму житті нічого, тому що не самовдосконалюються. - ви крім цього сайту нічого в інтернеті не бачили... навіщо інтернет??? - Щоб навчатися... звичайно, а не дивитися на це посміховисько і лише констатувати файт що в НПУ є ~20 порталів///
1) Шановний, не зловживайте трьома крапками: в ваших словах все просто до елементарності. Де там умовчання, наприклад? Чи це у вас уривчастість від хвилювання??? Небагато ж треба, щоби вас знервувати!
2)При чому тут те, в якому редакторі зроблений портал? Смисл висловлювання був приблизно такий: якщо ти тіпа такий крутий, то зроби по максимуму.
А ті хто захищає портал від жорсткої критики, це невдахи які не досягнуть в своєму житті нічого, тому що не самовдосконалюються. - ви крім цього сайту нічого в інтернеті не бачили... навіщо інтернет???
Ну що тут скажеш?
- Shtefan
- Відвідувач
Shtefan wrote:
Логинъ писав(ла):
Shtefan wrote:
Логинъ писав(ла):
Ну що тут скажеш?
Я не розумію лище одного. На мої повідомлення відзивається лише одна людина. Не знаю правда, як вас звати. Якщо це ви повинні відповісти на мої питання, тоді будь-ласка зробіть це, а не аналізуйте мої повідомлення... (мої хвилювання ). Якщо ви не знаєте відпівіді, так і скажіть. - Я не знаю і мені це не потрібно.
А щоб хизуватися кількістю відвідідувачів - встановіть зовнішній лічильник. а не домашній.
..................................................................пауза
Ще одне
.................................................................................................
Я дуже добре розуміюсь на технологіях виробництва веб-сайтів. І саме мені,не потрібно знати на чому зроблений портал Драгоманов та інші сайти інститутів. Я лише хочу, щоб ті хто так сильно розхвалює портал, протерли очі і подивились, що такий самий можна зробити за дуже короткий час. Наповнити інформацією (такою самою)..........................................................................
(Якщо хтось в цьому зацікавився,напишіть в цю тему... і я розпишу вам,як це зробити * по пунктам), або пишіть на пошуту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Логинъ - мене вивести дуже складно... зробити це можна лише одним способом - збрехати. В тебе це не дуже вдало виходить, ти просто не хочеш відповідати...
ну й не треба. Весь цей портал - лише показуха (поки що ви цього не усвідомлюєте)
Все.
- Shtefan
- Відвідувач
Звертаю увагу, що Shtefan неточно цитує Логіна: в оригіналі було \"йух\" - придивіться.
ЙУХХУЙ - дуже приємно дивитися на таке. набір букв, але коли вчитуєся стає неприємно. Образити можна по різному , я процитував так, як це він мав на увазі.
- Логинъ
- Відвідувач
Во-вторых, знать не знаю, кто и как сделал, и знать (как ни странно!)не желаю.
А кто хвалит портал этот? Покажите пальцем!
Последнее. Спасибо огромное, что изволили заметить моё неумение соврать. Весьма польщен!
Adieu!<br><br>Post edited by: Логинъ, at: 2008/01/19 19:37