Портал НПУ Драгоманова стає гіршим! І це факт.
- imekc
- Автор теми
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- Логинъ
- Відвідувач
Ну ти, дядьку, даєш! Усім дісталося - від дизайнерів-халтурщиків починаючи)
Не стільки хизування, як на мене, як демонстрація: от, мовляв, працюємо!!!
ну чого, вірю... не кричіть тільки, бога ради! Класичний сайт бюрократичної установи. Досить пристойний, як на казёнщину
- Самі знаєте хто
- Відвідувач
Товаришу, вам от нецікаві \"Якісь наукові конференції, звіти, нудні наради\". А що ви хочете? Що вам потрібно? Ви новачок, а ми тут на форумі тусуємося від його народження і ніяк не придумаємо, що би ми хотіли тут бачити. І подібні до вашої теми вже навіть з\"являлися...
А ви от зробіть неофіційний сайт, і не у Ворді, а в Dreamweaver'і, наповніть його і тоді поговоримо. Згода? Інакше який сенс з вашої критики?
Отже, якщо ви за тиждень не зробите неофіційний портал, я вважатиму, що ви несерйозна людина.
- ImMmI
- Відвідувач
- Shtefan
- Відвідувач
2 imekc
Товаришу, вам от нецікаві \"Якісь наукові конференції, звіти, нудні наради\". А що ви хочете? Що вам потрібно? Ви новачок, а ми тут на форумі тусуємося від його народження і ніяк не придумаємо, що би ми хотіли тут бачити. І подібні до вашої теми вже навіть з\"являлися...
А ви от зробіть неофіційний сайт, і не у Ворді, а в Dreamweaver'і, наповніть його і тоді поговоримо. Згода? Інакше який сенс з вашої критики?
Отже, якщо ви за тиждень не зробите неофіційний портал, я вважатиму, що ви несерйозна людина.
Хочеш сказати що портал Драгоманова зроблений на Dreamweaver'і... не сміши... хто ж тоді цого робив???
Я такий портал за 10 хв. зроблю... (тему готову переробили і думаєте, що самі розумні. Зробіть хоч щось своїми руками).
А критика в вашу сторону виправдана... Шапка на порталі і справді паскудна,( попрацюйте в Photoshop`i, розберіться прикольна программа, багато можливостей )
Та й Dreamweaver ви не знаєте - я от 1 рік в ньому працюю... і він мене не перестає дивувати, особливо 8 версія.
- Самі знаєте хто
- Відвідувач
Я такий портал за 10 хв. зроблю...
Базікати - нє мєшкі ворочать. Візьми й зроби, якщо кажеш, що вмієш. <br><br>Зміст поста відредагований: Самі знаєте хто, у: 14.01.2008 09:52