Де відпочивають студенти?
- Самі знаєте хто
- Автор теми
- Відвідувач
17 років 2 місяців тому #336
від Самі знаєте хто
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Цікаво, де найбільше наші студенти полюбляють відпочивати (головним чином, мабуть, пити пиво)?
Шкода, що \"під грибком\" уже не можна (студенти гуманітарних корпусів мене зрозуміють).
Невже тільки на бульварі Шевченка?
Шкода, що \"під грибком\" уже не можна (студенти гуманітарних корпусів мене зрозуміють).
Невже тільки на бульварі Шевченка?
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- ImMmI
- Відвідувач
- Самі знаєте хто
- Автор теми
- Відвідувач
17 років 2 місяців тому #338
від Самі знаєте хто
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Розумієш, ImMmI, в чому проблема: хотілося, щоби було таке місце, куди б можна було прийти і знати, що тут наші студенти сидять, поспілкуватися і т.д. Не знаю, що б це могло бути: може, парк якись, чи кафе...
Було би класно.
То що, де будем збиратися?
Було би класно.
То що, де будем збиратися?
- Патріот України
- Відвідувач
- Самі знаєте хто
- Автор теми
- Відвідувач
- alexei_lya
- Відвідувач
17 років 2 місяців тому #342
від alexei_lya
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
В прошлую пятницу около 30 студентов Педфака были собраны попить пива. Причем собрались хаотично. пару человек решили пойти и остальны по цепочке. Интересно было потом со стороны наблюдать эту картину стоит куча студентов пьет пиво, а у кого ни спроси про собутыльника, он его не знает.
Чаще всего я хожу в СК в бар, когда прохладно, а так по дворам Раньше вообще брали пиво и ишли в корпус на пожарной лестници сидели
Чаще всего я хожу в СК в бар, когда прохладно, а так по дворам Раньше вообще брали пиво и ишли в корпус на пожарной лестници сидели
Час відкриття сторінки: 0.751 секунд