Расизм в НПУ: за і проти
- Калинка
- Відвідувач
17 років 3 днів тому #583
від Калинка
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
\"Вам не здається, що таке тотальне людинолюбство і всепрощення принижує саму людину? \"Я, мовляв, такий слабкий і недосконалий то буду і до інших поблажливо ставитися\".
Людинолюбство і поблажливість речі різні - прошу не плутати! Любити ніколи не означало принижуватись!
Щось вас, пане, на словоблудство потягнуло...<br><br>Зміст поста відредагований: Калинка, у: 18.12.2007 17:59
Людинолюбство і поблажливість речі різні - прошу не плутати! Любити ніколи не означало принижуватись!
Щось вас, пане, на словоблудство потягнуло...<br><br>Зміст поста відредагований: Калинка, у: 18.12.2007 17:59
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- Логинъ
- Відвідувач
17 років 3 днів тому #584
від Логинъ
Шановна, ви Ніцше читали? Його критику християнської \"любові\"? Саме про це річ. Складова частина цієї любові і є поблажливість. Починаючи від блудниці, і закінчуючи отими дурнями, що поснули у Гефсиманському саду.
Словоблудство це тому, що \"многа букаф\"? Обгрунтуйте!
Старословянзми все-таки краще відтворювати буквально, а не перекладати. Навіщо ж знебарвлювати такий чудовий пласт лексики! Це моє IMHO:blush: (\"словблудіє\")<br><br>Зміст поста відредагований: Логинъ, у: 18.12.2007 18:11
Словоблудство це тому, що \"многа букаф\"? Обгрунтуйте!
Старословянзми все-таки краще відтворювати буквально, а не перекладати. Навіщо ж знебарвлювати такий чудовий пласт лексики! Це моє IMHO:blush: (\"словблудіє\")<br><br>Зміст поста відредагований: Логинъ, у: 18.12.2007 18:11
- Калинка
- Відвідувач
17 років 3 днів тому #588
від Калинка
Словоблудство, тому що віднесло вас далеко. Якщо пригадуєте говорилось про негра-вчителя у школі...Про любов. Таку собі \"звичайну\". Куди там малим думати про ніцшеанську чи християнську любов, їм відчуття ближчі, емоції...Певно, далекі ви від цього. Вилазьте з Ніцше - люди навколо.
- Логинъ
- Відвідувач
17 років 3 днів тому #590
від Логинъ
Тоді зрозуміло! А то я грішним умішком подумав був, що Ви у підміні понять мене звинувачуєте! А що віднесло далеко Є таке... Ну а що робити? Нічого ж не існує поза контекстом, от і узагальнюю, як умію. Да і ми ж не діти в школі
Від життя і людей - далекий, але так вже склалася доля. Вилазити \"нє намерен!\"
Поки не вмру, не перестану гратися у декаденство!Бо ж все що навколо - нудна буденність!
Від життя і людей - далекий, але так вже склалася доля. Вилазити \"нє намерен!\"
Поки не вмру, не перестану гратися у декаденство!Бо ж все що навколо - нудна буденність!
- wasp
- Відвідувач
- Гость
- Відвідувач
15 років 1 місяць тому #1114
від Гость
Неужели вы считаете,что человек-БЫДЛО пусть даже БЕЛЫЙ,УКРАИНЕЦ,СЛАВЯНИН,называйте как хотите! Более достойный учиться,жить,есть нашу еду,дышать нашим воздухом)) чем Хороший-человек НЕГР??? Конечно они по своей природе ленивые,наглые,завистливые и тд. Я хочу сказать,что не нужно быть слишком радикальными!
Час відкриття сторінки: 0.245 секунд