Життя в гуртожитку, ТАК як воно є насправді
- Бемц
- Автор теми
- Відвідувач
-
14 років 4 місяців тому #1283
від Бемц
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
День добрий!!!
хочу розповісти про проблеми які існують в гуртожитку, та почути від ВАС.
я другокурсниця яка заїхала в 8 гуртожиток. і те що я побачила, дуже сильно шокувало мене.
основне це те що відносення вахтерів до студентів просто жахливе...
умови життя не реальні, томущо плити працюють по годинно, ніяких чайників, не дозволяють привозити меблі, холодильник брати в оренду тільки у коменданта, студрада НЕАДЕКВАТНА!!!, кухні постійно закриті, ліфт більше часу не працює а ніж працює, якщо десь провинився то чомусь вимагають штрафи в грошовому еквіваленті, обігрівачі заборонено використовувати навіть коли в зимку неймовірно холодно в кімнаті (тому що в вікнах дири) , а відвідування взагалі болюча тема томущо воно заборонено, на роботі працювати не виходить із за того що гуртожиток закриваються і вахтери нікого не пускають(навіть при придявленні довідки про роботу), в кімнаті дозволено не більше ніж 2 ноутбука - ЦЕ ЩЕ ЯК???(ноутбук енергії бере мінімум).
хочу дізнатися чи це у нас такі жахливі умови???
і підскажіть до кого можна звернутися у вирішені цих проблем!
ЧЕКАЮ НА ПІДТРИМКУ.
хочу розповісти про проблеми які існують в гуртожитку, та почути від ВАС.
я другокурсниця яка заїхала в 8 гуртожиток. і те що я побачила, дуже сильно шокувало мене.
основне це те що відносення вахтерів до студентів просто жахливе...
умови життя не реальні, томущо плити працюють по годинно, ніяких чайників, не дозволяють привозити меблі, холодильник брати в оренду тільки у коменданта, студрада НЕАДЕКВАТНА!!!, кухні постійно закриті, ліфт більше часу не працює а ніж працює, якщо десь провинився то чомусь вимагають штрафи в грошовому еквіваленті, обігрівачі заборонено використовувати навіть коли в зимку неймовірно холодно в кімнаті (тому що в вікнах дири) , а відвідування взагалі болюча тема томущо воно заборонено, на роботі працювати не виходить із за того що гуртожиток закриваються і вахтери нікого не пускають(навіть при придявленні довідки про роботу), в кімнаті дозволено не більше ніж 2 ноутбука - ЦЕ ЩЕ ЯК???(ноутбук енергії бере мінімум).
хочу дізнатися чи це у нас такі жахливі умови???
і підскажіть до кого можна звернутися у вирішені цих проблем!
ЧЕКАЮ НА ПІДТРИМКУ.
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- FREZ
- Відвідувач
-
14 років 2 місяців тому #1290
від FREZ
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Так , є у нас така проблема...)) не тільки у восьмому гуртожитку ( там взалагі якийсь констабір ) Ось наприклад у шостому гуртожитку тебе можуть викликати на студ.раду (звісно для того щоб покарати як слід
) За те що ти викинув у смітник скляну пляшку ( порожню
)
Але найцікавіше не це , а те що вони риють твое сміття!!!!!!!!
І оперуючи цією пляшкою висувають тобі дуже грунтовне та логічне звинувачування "ми знайшли у твоему смітті "склянну пляшку" ,отже ти розпивав алкогольні напої на території гуртожитку
" (с)
Вітаю вас шановні студенти !!!!Тепер ваше сміття ваш ворог ! ( ідемо до успіху друзі
)
не знаю як вам , а ось мені хочется сміятися і плакати
цікаво ,студ.рада гуртожитку розуміє всю комічність ситуації ? 
p.s вибачаюсь за свою орфографію )) сподіваюсь на цікаву дискусію з цього приводу .
Але найцікавіше не це , а те що вони риють твое сміття!!!!!!!!
І оперуючи цією пляшкою висувають тобі дуже грунтовне та логічне звинувачування "ми знайшли у твоему смітті "склянну пляшку" ,отже ти розпивав алкогольні напої на території гуртожитку
Вітаю вас шановні студенти !!!!Тепер ваше сміття ваш ворог ! ( ідемо до успіху друзі
не знаю як вам , а ось мені хочется сміятися і плакати
p.s вибачаюсь за свою орфографію )) сподіваюсь на цікаву дискусію з цього приводу .
- Буэнавентура Дуррути
- Відвідувач
-
14 років 2 місяців тому #1291
від Буэнавентура Дуррути
А вы не удивляйтесь - беззаконие твориться в стенах не только нашего ВУЗа но и в общежитиях. Мне кажется что единственный выход - это собрать инициативную группу недовольных и тех, кто не боится сказать об этих проблемах открыто. Собраться и обсудить что и как делать. Я бы с радостью к этому подключился. Если люди не забьют на это, то можно будет и правозащитников подключить.
А про одурманеность администрации общежитий и прогнившего студ-совета думаю говорить излишне - все наслышаны.
А про одурманеность администрации общежитий и прогнившего студ-совета думаю говорить излишне - все наслышаны.
- FREZ
- Відвідувач
-
14 років 2 місяців тому #1292
від FREZ
Особисто я ЗА ! ))
Але проблема наших студентыв у тому що вони бояться висловлювати свою думку , та виступати проти "влади університету та гуртожитків
=)
Але як би зьявилася якась організація , яка б захищяла права студентів було б чудово , мені здаеться багато хто підтримав би...
Але проблема наших студентыв у тому що вони бояться висловлювати свою думку , та виступати проти "влади університету та гуртожитків
Але як би зьявилася якась організація , яка б захищяла права студентів було б чудово , мені здаеться багато хто підтримав би...
- Сталкер
- Відвідувач
-
13 років 11 місяців тому #1298
від Сталкер
Права студентів Драгоманова захищає "Відкрите коло", "Національна справедливість" та "Протидія".
Вже зроблений перший крок для того, аби вигнати нелегалів із гуртожитків: grytsenko.com.ua/civil-activity/view-hro...t-nezakonnoho-p.html
Ми маємо безліч контактів серед політиків, вплив на ЗМІ та кваліфікованих юристів. Нам треба лише, щоб самі студенти усвідомили свою гідність. Тим хто просить - будемо допомагати.
Пишіть та та вступайте до наших лав: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Інтереси українців захистять лише націонал-соціалісти.
Вже зроблений перший крок для того, аби вигнати нелегалів із гуртожитків: grytsenko.com.ua/civil-activity/view-hro...t-nezakonnoho-p.html
Ми маємо безліч контактів серед політиків, вплив на ЗМІ та кваліфікованих юристів. Нам треба лише, щоб самі студенти усвідомили свою гідність. Тим хто просить - будемо допомагати.
Пишіть та та вступайте до наших лав: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Інтереси українців захистять лише націонал-соціалісти.
- Lu_Marina
- Відвідувач
-
Час відкриття сторінки: 0.642 секунд

21 та 28 листопада з 16:30 у арт-просторі SKLO Підприємницький клуб НПУ Dragomanov StartUp Club проводитиме тренінг з модуля "Управління Командою"!
Запрошуємо долучитися до конкурсу!
Колектив факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М.П. Драгоманова щиро запрошує на щорічний звітний концерт "Мелодія серця", який відбудеться 6 листопада 2019 року в Національній філармонії України (вул. Володимирська, 2).
Запрошуємо взяти участь в конкурсах по програмі Erasmus+: