Репозитарій НПУ  

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Центр діаспори  

logo crd

   

АВ НПУ  

   

Наш логотип  

НПУ

   

Пошук у Google  

   

З 21 листопада 2019 року відомості на сайті не оновлюються. Сайт закритий!

   

Zdorovya   Пропагування здорового способу життя – один із пріоритетних напрямів роботи зі студентами у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова. Поліпшення фізичної підготовки студентської молоді відбувається у рамках навчального процесу на заняттях фізичної культури та на спортивних змаганнях усіх рівнів – університетських, міських, всеукраїнських, міжнародних.

  Діяльність НПУ імені М. П. Драгоманова органічно пов’язана зі спортом у всіх його проявах, популяризуючи здоровий спосіб життя і через навчальний процес, і через різноманітні змагання та інші спортивні заходи. Цьому сприяє і активна діяльність факультету фізичного виховання та спорту і матеріально-технічна забезпеченість нашого спортивного комплексу.

    Однією із останніх новин щодо організації навчання фізичної культури в нашій alma mater поділився декан факультету фізичного виховання та спорту, доктор педагогічних наук, професор Олексій Валерійович Тимошенко: «У нас нещодавно змінилася модель навчання для студентів усіх факультетів університету, окрім, звичайно, факультету фізичного виховання та спорту, – перехід на секційну форму занять, реалізуючи у такий спосіб принципи особистісно-орієнтованої освіти, забезпечуючи індивідуалізацію та диференціацію навчального процесу. Тож майбутній першокурсник, віддавши перевагу улюбленій спеціальності, має змогу обрати на власний розсуд бажану для себе спортивно-оздоровчу секцію з будь-якого виду спорту, а їх в університеті на будь-який смак: тут є і баскетбол, і бадмінтон, і волейбол, і настільний теніс, і футбол, і плавання, і гімнастика, і легка атлетика, і спортивне орієнтування, і багато-багато ін. Такий вільний і свідомий вибір напряму фізку­льтурно-спортивної підготовки на підставі певного виду спорту або фізкультурно-оздоровчого напряму – початок осмис­леного вибору форм рухової активності та крок до відповідального вибору за здоровий спосіб життя».

   Студенти нашого вишу беруть участь у спортивних змаганнях різного рівня з боротьби самбо, дзюдо, кікбоксингу, спортивного орієнтування, баскетболу, міні-футболу тощо. Має університет і власні збірні команди – жіночу баскетбольну команду «Динамо-НПУ», команду з футзалу «Біличанка-НПУ» та збірну команду з футболу «ЛТК-ІнБев-НПУ», які виступають у Вищих та Екстра-лігах. Серед випускників НПУ імені М. П. Драгоманова є Олімпійські чемпіони – Тетяна Волосажар, з фігурного катання; Оксана Цигульова, срібна призерка Олімпійських ігор в стрибках на батуті; більше 50 студентів – заслужені Майстри спорту України та міжнародного класу. Крім того, в університеті починає свою роботу Центр студентського спорту, який займатиметься організацією та проведенням спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань.

   Тож спортивні досягнення в НПУ імені М. П. Драгоманова неабиякі, а залучення студентської молоді до занять спортом як один із пріоритетних завдань нашого університету, свідчить про його ціннісні пріоритети – спорт та здоров’я. 

  До того ж університет має ще й власну базу для тренування – спортивний комплекс, що на вул. Тургенівська, 3/9.

  «Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова має власний добре оснащений спортивний комплекс – місце, де не лише проходить навчально-виховний процес, але й тренування майбутніх чемпіонів-драгоманівців, – зазначає директор спорткомплексу Валерій Йосипович Дідківський. – Два ігрових зали, два басейни, зал для боротьби, тренажерний зал, тир – ось невеликий перелік того, що є у розпорядженні наших студентів та викладачів. І хоча планів з удосконалення у нас ще багато, оскільки прагнемо, щоб усі, хто відвідує ці місця, займалися власним оздоровленням не лише з задоволенням, але й у максимально комфортних для себе умовах. Тому уже розпочали їх втілення, оновивши, насамперед, тренажерний зал».

  Тож сьогодні у спортивному комплексі НПУ імені М. П. Драгоманова є осучаснений великий тренажерний зал з новим спортивним устаткуванням: біговими доріжками, велотренажерами, степперами, еліптичними тренажерами (орбітреками) та ін. Приємна новина очікує і на прихильників боксу: у спорткомплексі облаштували новий боксерський ринг.

  Університет прагне дбати про здоров’я своїх співробітників, викладачів, студентів та аспірантів, а тому всіляко підтримує їх у бажанні тренуватися та підтримувати власне здоров’я, створюючи для них комфортні умови та забезпечуючи по мірі можливості якісним обладнанням.

Прес-служба університету

   

 НПУ імені М.П. Драгоманова у соціальних мережах

   

двд

Відео буклет  

   

Підготовка до ЗНО  

Distant 2

   

Шукаю роботу  

шукаю роботу

   

Стратегічні завдання  

   

Обери сам  

диципліна за вибором

   

Корпоративна пошта  

email

   

Горизонт-2020  

Horizon2020

   

АРПУЄ  

book konst 

Педагогічна Конституція Європи: прийняття та реалізація

   

Рейтинги  

   

Хто на сайті?  

На сайті 142 гостей та користувачі відсутні

   

Канал новин  

   

Вхід