Стипендія
- Логинъ
- Відвідувач
17 років 1 тиждень тому #542
від Логинъ
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
to ImMmI
Містові життєво необхідна нова, свіжа кров. Інакще це міщанське кубло пліснявою покрилося б Коротше, читай Місто Підмогильного
Більшість киян у \"менеджерських канторках\" або крадуть з бюджету.\"Не ми такі - життя таке!\" - кажемо ми, опускаючи очі ПТУ-шники і ті, що \"довольны малым\"(500$), - то такі кияни...
> Більшість киян у пту чи технікумах
Я жодного не знаю щасливця
Містові життєво необхідна нова, свіжа кров. Інакще це міщанське кубло пліснявою покрилося б Коротше, читай Місто Підмогильного
Більшість киян у \"менеджерських канторках\" або крадуть з бюджету.\"Не ми такі - життя таке!\" - кажемо ми, опускаючи очі ПТУ-шники і ті, що \"довольны малым\"(500$), - то такі кияни...
Будь-ласка, Увійти , щоб приєднатись до розмови.
- Логинъ
- Відвідувач
17 років 1 тиждень тому #543
від Логинъ
to ImMmI
<br><br>Зміст поста відредагований: Логинъ, у: 09.12.2007 16:56
<br><br>Зміст поста відредагований: Логинъ, у: 09.12.2007 16:56
- KvitKa
- Відвідувач
17 років 4 днів тому #552
від KvitKa
Знаєш, нікого не треба критикувати за бажання отримати кращу освіту! Я, ставши 4-разовою призеркою Всеукраїнских олімпіад планувала залишатися в Рівному (мене там і залишали в університеті), але подумала, що напевне ліпше було б вчитися у науковому центрі України, мати доступ до кращої літератури і спілкування із відомими науковими кадрами, щоб просто розвиватися далі!
І ти будеш мене звинувачувати за таке бажання! Дивно! це, певно, уже порушення прав!
І ти будеш мене звинувачувати за таке бажання! Дивно! це, певно, уже порушення прав!
- Самі знаєте хто
- Автор теми
- Відвідувач
17 років 4 днів тому #560
від Самі знаєте хто
KvitKa писав(ла):
І цікаво, чи отримали ви те, про що мріяли?Знаєш, нікого не треба критикувати за бажання отримати кращу освіту! Я, ставши 4-разовою призеркою Всеукраїнских олімпіад планувала залишатися в Рівному (мене там і залишали в університеті), але подумала, що напевне ліпше було б вчитися у науковому центрі України, мати доступ до кращої літератури і спілкування із відомими науковими кадрами, щоб просто розвиватися далі!
- KvitKa
- Відвідувач
17 років 4 днів тому #562
від KvitKa
Повірте, отримала явно більше, ніж могла здобути в Рівному. Принаймі тут я маю постійний доступ до \"свіжої\" літератури, що дозволяє займатися блискучою самоосвітою (зараз поїду в нову книгарню \"Смолоскип\" (Контрактова площа) - там найновіші переклади сучасних західних теоретиків, раджу кожному .
- ImMmI
- Відвідувач
Час відкриття сторінки: 0.782 секунд