Репозитарій НПУ  

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Центр діаспори  

logo crd

   

АВ НПУ  

   

Наш логотип  

НПУ

   

Пошук у Google  

   

З 21 листопада 2019 року відомості на сайті не оновлюються. Сайт закритий!

   

З метою інформатизації міжнародного проекту TEMPUS N530417-Tempus-1-2-12-1DE (INOVEST) «Східне партнерство в педагогічних інноваціях в інклюзивній освіті»27 березня 2015 року в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова відбулась науково-практична конференція «Педагогічні інновації в інклюзивній освіті».

Під час пленарного засідання командою проекту були розглянуті питання інклюзивного навчання як фактору сталого розвитку системи освіти (проф. Ісієнко В.М.); особливості контролю, моніторингу на оцінки (евалюації) навчального процесу в умовах інклюзії (Здрагат С.Г.). Координатор проекту INOVESTв НПУ і мені М.П.Драгоманова проф. Дікова-Фаворська О.М. представила авторську модель інклюзивної освіти, яка дозволяє розширити ресурсні можливості для інтеграції.

В науковій дискусії проф. Євтух В.Б.наголосив на розумінні моделі контекстного навчання, що, безумовно, відповідає вимогам сучасної освіти. Можливості посилення інклюзивної освіти інформаційним забезпеченням були розкриті в доповіді проф. Яшанова С.М.

Логічним продовженням теоретичної частини конференції було відкриття спеціалізованих лабораторії, які НПУ імені М.П. Драгоманова отримав в рамках реалізації проекту INOVEST за кошти Європейського Союзу.

Чернецький І.С., канд. пед. наук, провів майстер клас з демонстрацією можливостей нового обладнання, яке дозволяє психолого-біологічній лабораторії (на базі Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації) не тільки проводити лабораторні занятті та наукові досліди, але й визначати стан здоров’я студентів. В другій лабораторії – фізико-математичній ( на базі Інституту інформатики та фізико-математичного інституту) були проведені лабораторні заняття з фізики для студентів, аспірантів та науковців.

В роботі конференції взяли участь проректор з наукової роботи доктор фізико-математичних наук, проф. Торбін І.М., директор Національного Темпус/ Еразмус+ Офісу в Україні Шитікова С.П, проректор з міжнародної діяльності канд. іст. наук Лавриненко В.Г, аспіранти, студенти НПУ імені М.П.Драгоманова.

 

 DSC0058

 DSC0065

 DSC0068

 DSC0069

 DSC0070

 DSC0073

 DSC0090

 DSC0100

 DSC0104

 DSC0113

   

 НПУ імені М.П. Драгоманова у соціальних мережах

   

двд

Відео буклет  

   

Підготовка до ЗНО  

Distant 2

   

Шукаю роботу  

шукаю роботу

   

Стратегічні завдання  

   

Обери сам  

диципліна за вибором

   

Корпоративна пошта  

email

   

Горизонт-2020  

Horizon2020

   

АРПУЄ  

book konst 

Педагогічна Конституція Європи: прийняття та реалізація

   

Рейтинги  

   

Хто на сайті?  

На сайті 58 гостей та користувачі відсутні

   

Канал новин  

   

Вхід